Nieuws

Even voorstellen: Saskia

Nieuwe collega!

Saskia

Sinds januari is ze ons team komen versterken.. Onze steun en toeverlaat als het gaat om (financiƫle) administratie: Saskia!

Even voorstellen..

“Mijn naam is Saskia Missler, 43 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Wierden en sinds een aantal jaar, samen met mijn partner en twee dochters woonachtig in Enter. In mijn vrije tijd doe ik graag aan bootcamp en disqtraining, of gaan we er als gezin lekker samen tussenuit. Ook spreek ik graag af met familie en vriendinnen om samen leuke dingen te doen zoals uiteten, film of wandelen.

Na 20 jaar bij een deurwaarderskantoor te hebben gewerkt heb ik afgelopen jaar ervaring opgedaan bij een gastouderbureau. Toen ik de vacature van TSE voor Administratief medewerker voorbij zag komen wist ik zeker dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Ik werd gelijk enthousiast en heb een sollicitatiebrief gestuurd. Meteen de volgende dag kreeg ik een uitnodiging om op gesprek te komen. Het was een zeer prettig gesprek waarbij iedereen enthousiast was en het vervolggesprek kwam al snel! Zo was de arbeidsovereenkomst snel getekend omdat het erg goed voelde.

De producten en doelgroepen van Lanova, TSE en Ferex trekken mij erg aan. Maar ook het jong, hechte en gezellige team zorgen voor veel werkplezier. Ik sta open om veel nieuwe dingen te leren en voel me al helemaal thuis hier!”

Welkom Saskia!

Dankzij de komst van Saskia kunnen onze bedrijven verder blijven groeien. Samen bouwen we aan ons succes van de toekomst.. Welkom bij de club Saskia!