Nieuws

Nieuwe collega: Liza

Stagiaire in ons midden

Even voorstellen

Graag laten we je kennis maken met onze nieuwe collega, stagiaire op de financiële afdeling: Liza!

“Mijn naam is Liza Zonnebeld. Ik ben 18 jaar en ik kom uit Nijverdal. Sinds januari loop ik stage bij TSE, hier mag ik Marc en Saskia helpen bij het bijhouden van de administratie.

Ik volg namelijk de opleiding bedrijfsadministratie, en zit op dit moment in het laatste jaar van mijn opleiding. Na dit jaar hoop ik mijn diploma te behalen.
Voor mijn opleiding zocht ik een leuke stageplek. Via mijn school kwam ik bij TSE (en zusterbedrijven Ferex en Lanova Laadpalen) terecht. Een jong en dynamisch bedrijf, waar ik veel kan leren, dat sprak mij erg aan!
Inmiddels heb ik al veel geleerd. Wat ik leuk vind is dat ik veel verschillende werkzaamheden mag doen, zoals crediteuren-, debiteurenbeheer. Ik heb een fijne werkplek, de sfeer op het kantoor is goed en als ik vragen heb, kan ik altijd bij iemand terecht.

De stage bevalt tot nu toe heel erg goed! Stagelopen bij TSE is daarom zeker een aanrader voor toekomstige stagiaires!”