Nieuws

Primeur op Tankstation Vakbeurs

6 & 7 november Expo Houten

Introductie snellaadstation

Ook dit jaar is TSE weer aanwezig op de Tankstation Vakbeurs in Houten. Dit jaar een klein beetje anders dan alle voorgaande jaren. Samen met zusterbedrijf Lanova Laadpalen delen we een stand omdat we een mooie primeur hebben.. Snellaadstations!

Lanova Laadpalen
Twee jaar geleden is Lanova opgericht vanuit de huidige directie van TSE in samenwerking met specialisten op het gebied van automotive en elektrisch rijden. De vraag naar kwalitatief goede laadstations met vooruitstrevende technologiën is de afgelopen jaren erg toegenomen. Lanova Laadpalen staat voor een totaalpakket van slimme, stijlvolle laadoplossingen. De focus van Lavonva heeft de afgelopen twee jaar met name gelegen op particulier– en zakelijk laden (AC). Op de achtergrond zijn de voorbereidingen voor het vermarkten van snellaadstations (DC) al vrij snel begonnen. Op dit moment zijn we op een punt waar we al een tijd naar toe werken: ons eerste snellaadstation wordt geplaatst!

 

Sneller dan je denkt!

Binnen 4 minuten 100 kilometer actieradius laden? Onze snellader maakt het mogelijk. Mede door het modulair op te bouwen vermogen is het laadstation geschik voor veel verschillende omgevingen. Verschillende voordelen maken dit snellaadstation uniek in zijn soort:

  • Gekoelde CCS-s kabels
  • Compacte RVS behuizing
  • Volledig te personaliseren design
  • Gemakkelijke en kostenbesparende installatie
  • Vermogen van 75 tot 300kW dankzij modulaire powerstacks
  • 15″ kleurendisplay met touch interface en biedt mogelijkheid tot adverteren

Primeur op Tankstation Vakbeurs

Op 6 en 7 november 2019 zal het Lanova snellaadstation voor het eerst te zien zijn. Mis het niet en breng een bezoek aan de Tankstation Vakbeurs.

TSE en Lanova zijn te vinden op stand nummer T.517.