Nieuws

TSE uitgelicht

in Pompshop magazine

TSE: Specialist in alles wat je niet ziet

“Degene die de auto bij het tankstation volgooit na aan de pomp de juiste brandstof te hebben gekozen, staat er niet bij stil dat misschien wel de belangrijkste voorzieningen om te kunnen tanken, niet te zien zijn. Onder de grond bevinden zich brandstoftanks, peilputten en uiteraard de leidingen. Dit is het terrein van TSE, specialist op het gebied van alles wat je bij het tankstation níet ziet.”

In het artikel wordt aandacht gegeven aan onze jarenlange kennis en expertise. Tevens worden een aantal product(groep)en uitgebreid besproken:

  • Smartflex leidingwerk en fittingen
  • Fibrelite glasvezel versterkte composietdeksels en panelen
  • Peilputsloten
  • Lekdetectie en niveau meetsystemen
  • MCD sitemonitor

Ook is er te lezen hoe general manager Roy Wolbers vertelt over onder andere de rol van TSE als kennispartner:
“TSE is leverancier én kennispartner die proactief adviseert over een zo efficiënt mogelijke infrastructuur van het leidingwerk. Op basis van tekeningen en specificaties leveren we het complete gecertificeerde leidingplan, inclusief koppelingen. Een BIM bibliotheek van alle producten hebben we hiervoor beschikbaar. Daarnaast geven we in ons nieuwe opleidingscentrum trainingen aan KIWA-gecertificeerde installateurs, waarmee zij de benodigde certificaten kunnen behalen om het leiding en fitwerk en lekdetectie op locatie aan te leggen.”

In Pompshop magazine van mei 2019 leest u vanaf pagina 34 het hele artikel. Heeft u het magazine (nog) niet maar bent u wel geïnteresseerd? Laat het ons dan weten!

info@tseonline.nl  |  035 – 525 69 76