Beton putten: kies voor lichtgewicht en sterke putdeksels van TSE

Voordelen van deksels voor beton putten

Beton putten zijn een essentieel onderdeel van de infrastructuur van wegen, gebouwen en industriële faciliteiten. Deze putten worden gebruikt om water, afval en andere materialen af te voeren en op te slaan. Het is van cruciaal belang om de putten goed af te sluiten om te voorkomen dat er gevaarlijke stoffen in het milieu terechtkomen. TSE is een bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van lichtgewicht glasvezelversterkte kunststof deksels en frames voor betonnen putten en andere toepassingen. U leest hier meer over de voordelen van deze producten en hoe ze kunnen bijdragen aan een veiliger en efficiënter gebruik van betonnen putten.

Lichtgewicht en oersterk

De deksels en frames die TSE levert zijn gemaakt van gegoten composiet met een kern van glasvezel. Dit maakt ze oersterk en toch licht genoeg om door één persoon te openen. Het gebruik van lichtgewicht materialen is niet alleen handig bij het openen en sluiten van de beton putten, het zorgt er ook voor dat het gewicht van de putten afneemt. Dit kan resulteren in lagere transportkosten en het vergemakkelijkt de installatie van de putten. Ook zijn de deksels geschikt voor zware belasting en zijn ze vormvast.

Ergonomische putdeksels voor uw beton putten

Onze putdeksel voor een betonnen put die TSE levert zijn niet alleen oersterk en lichtgewicht, maar ook ergonomisch. Ze zijn verkrijgbaar in een standaardassortiment kleuren en afmetingen, maar ook in maatwerkuitvoeringen. Hierdoor zijn ze geschikt voor een oneindig aantal toepassingen. De ergonomische vorm zorgt voor een betere grip en voorkomt dat het deksel vast komt te zitten. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving en verkleint de kans op ongelukken.

Verkeersklasse en fundatieplaat

De ronde composiet deksels hebben een glasfiber frame en zijn standaard verkeersklasse C250 of D400. Andere verkeersklassen zijn ook mogelijk. Dit betekent dat de deksels geschikt zijn voor zware belastingen en veel verkeer. Op verzoek kunnen de frames worden voorzien van een gelamineerde fundatieplaat, zodat deze niet in het beton hoeft te worden gestort, maar op het beton kan worden gemonteerd. Dit bespaart tijd en kosten bij de installatie.

Betrouwbare oplossingen voor opslag en distributie

TSE is niet alleen gespecialiseerd in het leveren van putdeksels voor uw beton putten, maar biedt ook producten en apparatuur voor opslag en distributie van brandstoffen, chemicaliën en water. We bieden vernieuwende oplossingen voor onder andere leidingen, deksels en tankschachten. Door altijd op zoek te zijn naar nieuwe, slimmere mogelijkheden voor opslag en distributie van vloeistoffen, maakt TSE het werk van installateurs makkelijker en lichter. En dankzij hoogwaardige producten èn geavanceerde monitoring blijven onderhoud en reparatie tot een minimum beperkt.

Neem contact op

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze experts via 035 – 525 69 76 of stuur een e-mail naar info@tseonline.nl.