Putdeksel op maat: de perfecte oplossing voor een waterput en meer

Als u op zoek bent naar een duurzame en veilige oplossing om uw waterput of andere ondergrondse toepassingen af te dekken, dan zijn putdeksels op maat van TSE de ideale oplossing voor u. TSE is een distributeur van Fibrelite en biedt voor nagenoeg elke markt en toepassing wel een geschikt putdeksel of luik aan. In dit artikel zullen we u meer vertellen over de verschillende soorten putdeksels die TSE aanbiedt, en hoe deze deksels de perfecte oplossing kunnen bieden voor uw waterput of andere ondergrondse toepassingen.

Putdeksels in verschillende vormen en maten

Bij TSE kunt u kiezen uit een ruim assortiment putdeksels in verschillende vormen en maten. Zo bieden wij bijvoorbeeld putdeksels aan in zowel ronde als vierkante vormen. Onze ronde putdeksels hebben een glasfiber frame en zijn standaard verkeersklasse C250 of D400. Andere verkeersklassen zijn ook mogelijk. Op verzoek kunnen wij de frames voorzien van een gelamineerde fundatieplaat zodat deze niet in het beton hoeft te worden gestort, maar dat het frame op het beton kan worden gemonteerd. Dit maakt de installatie van onze putdeksels snel en eenvoudig.

Naast onze standaard putdeksels bieden wij ook maatwerkuitvoeringen aan. Onze putdeksels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en vormen. Dit maakt onze putdeksels geschikt voor een oneindig aantal toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een klein rond deksel of een groot vierkant deksel, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u.

Composiet putdeksel: sterk en duurzaam

De putdeksel van TSE is gemaakt van hoogwaardig composiet materiaal. Deze samenstelling uit gegoten composiet met een kern van glasvezel maakt onze deksels oersterk en toch licht genoeg om door één persoon te openen. Dit maakt het onderhoud van uw waterput of andere ondergrondse toepassingen een stuk eenvoudiger en veiliger. Onze putdeksels zijn bestand tegen de meest extreme omstandigheden en gaan jarenlang mee.

Veiligheid staat voorop

Bij TSE hechten we veel waarde aan de veiligheid van onze producten. Onze putdeksels zijn dan ook ontworpen met veiligheid als uitgangspunt. Zo zijn onze putdeksels voorzien van een anti-slip oppervlak en zijn ze bestand tegen hoge belastingen. Hierdoor kunt u veilig en gemakkelijk toegang krijgen tot uw waterput of andere ondergrondse toepassingen.

Meer weten?

Onze experts staan altijd klaar om advies en ondersteuning te bieden. Stuur een e-mail naar info@tseonline.nl of bel ons op 035 – 525 69 76.