Composiet putdeksels: lichtgewicht, maar beresterk

De composiet putdeksels van TSE zijn gemaakt van hoogwaardig composiet materiaal. De samenstelling bestaat uit gegoten composiet met een kern van glasvezel. Dit zorgt ervoor dat de deksels oersterk zijn, maar toch licht genoeg om door één persoon te openen.

Stevige en veilige putdeksels

De composiet putdeksels van TSE doen geen concessies aan stevigheid en veiligheid. Daarom zijn onze putdeksels ontworpen met veiligheid als uitgangspunt. Vanzelfsprekend zijn de putdeksels te leveren in verschillende verkeersklassen. Maar ook zijn de deksels voorzien van een anti-slip oppervlak.

Eenvoudige toegang

Daarnaast zorgen de putdeksels ook voor een gemakkelijke toegang tot waterputten en andere ondergrondse toepassingen. Onderhoud wordt hierdoor niet alleen eenvoudiger, maar ook veiliger, aangezien onze putdeksels eenvoudig door 1 persoon te openen zijn.

Neem contact op

De putdeksels van TSE zijn een betrouwbare en duurzame oplossing voor verschillende soorten putten. Met maatwerkopties en verschillende verkeersklassen biedt TSE installateurs de flexibiliteit om oplossingen op maat te bieden voor specifieke klanten. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact op door een e-mail te sturen naar info@tseonline.nl of te bellen naar: 035 – 525 69 76.