Nieuws

Case study Marktplein

Gemeente kiest voor Fibrelite's Anti-Slip trench-covers voor drukke marktstraat

Dé oplossing voor het afsluiten van putten, geulen en goten zijn de lichtgewicht composiet glasvezelversterkte kunststof panelen van Fibrelite. Voor vrijwel iedere lengte, breedte en diepte kan een sleufafdekking worden gemaakt.

Samen met de mogelijkheid om kleur en logo’s toe te voegen, bieden wij een uiterst veelzijdige oplossing aan. Alle covers zijn geschikt voor een verkeersklasse van van A15 (1,5 ton, voetgangers) tot E600 (60 ton). Geschikt voor vele toepassingen variërend van stadions, waterzuiveringsinstallaties, detailhandel, industrieel en commerciële ontwikkelingen voor luchthavens, havens en scheepswerven.

Probleem
Voor een drukke markt in een stadscentrum waren er voorheen een reeks van 8 loopgraven bedekt met traditionele betonnen panelen. Door het constante voetverkeer waren er delen afgebrokkeld die voor struikelgevaar zorgden. Bovendien was het beton extreem zwaar en onveilig om te verwijderen.

Oplossing
De afdichtingen (panelen) zijn vervaardigd om te passen in de bestaande frames, waardoor installatietijd en kosten worden bespaard. De lichtgewicht afdekkingen zullen presteren als een effectieve oplossing. Het is een moderne afwerking die na verloop van tijd niet roest of afbrokkelt.

Van toepassing in dit project

Opties
Toegepast?
Lichtgewicht
Met slot afsluitbaar
Vastgeschroefd
Anti-slip
Gekleurd
Logo