Inspectieput nodig? Kies voor TSE

Een inspectieput van TSE

Als het gaat om een inspectieput voor het opslaan van vloeistoffen, is de tankschacht van TSE een uitstekende keuze. Deze tankschacht is ontworpen voor de opslag van brandstoffen, chemicaliën en water, en biedt een hoogwaardige en duurzame oplossing voor elke toepassing.

Duurzaamheid en kwaliteit

De ronde tankschachten van TSE zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme omstandigheden. Hoge mate van duurzaamheid en sterkte is hierbij essentieel en de tankschacht is bestand tegen schokken, trillingen en corrosie. Ze zijn voorzien van een dubbele wand, wat zorgt voor extra bescherming tegen lekkages en vervuiling van de bodem. De uitvoeringen van de tankschachten van TSE kan uiteen van een inspectieput tot aan een kamer waterdichte leiding- en kabeldoorvoeren.

Flexibiliteit

De tankschachten zijn geschikt voor verschillende toepassingen en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant. De schacht is verkrijgbaar in verschillende maten en kan worden aangepast aan de benodigde grootte en vorm. Bovendien kan de tankschacht worden uitgerust met verschillende accessoires, zoals een peilglas, een mangat, een overloopbeveiliging en een lekkagemelder. Deze accessoires maken het mogelijk om de vloeistoffen veilig en efficiënt op te slaan en te inspecteren.

Installatiegemak

De ronde tankschacht is ontworpen voor een eenvoudige en snelle installatie. De schacht wordt geleverd met een complete set van accessoires en instructies, waardoor de installatie snel en gemakkelijk kan worden uitgevoerd. Het ontwerp van de tankschacht maakt het mogelijk om deze snel en gemakkelijk te plaatsen zonder dat er zware machines of apparatuur nodig zijn.

Kies ook voor een inspectieput van TSE

De tankschacht van TSE is een uitstekende keuze voor inspectieputten. De schacht biedt een hoge mate van duurzaamheid, kwaliteit en flexibiliteit, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen en klantbehoeften. De eenvoudige en snelle installatie maakt het een ideale keuze voor installateurs en klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor de opslag van vloeistoffen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via 035 – 525 69 76 of stuur een e-mail naar info@tseonline.nl.