Pompputten: de ideale oplossing voor het verpompen van vloeistoffen

TSE biedt maatwerkoplossingen voor pompputten

Pompputten zijn een essentieel onderdeel van het verpompen van vloeistoffen. Ze worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het afvoeren van regenwater, het verpompen van afvalwater en het verpompen van brandstoffen. TSE biedt een breed assortiment van dompelpompsystemen en deksels voor pompputten en die geschikt zijn voor elke toepassing.

 

Wat zijn pompputten?

Een pompput is een reservoir dat gebruikt wordt om vloeistoffen te verzamelen en te verpompen. Het is ontworpen om te voorkomen dat de vloeistof in de omgeving terechtkomt. De pompput wordt meestal geïnstalleerd onder de grond en kan op verschillende manieren worden gebruikt, afhankelijk van de toepassing.

Verschillende soorten deksels voor pompputten

TSE biedt verschillende soorten pompputten aan die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Zo hebben we bijvoorbeeld deksels voor pompputten die geschikt zijn voor het verpompen van afvalwater, maar ook pompputten die gebruikt kunnen worden voor het verpompen van brandstoffen. Daarnaast bieden we ook deksels voor pompputten aan die geschikt zijn voor het afvoeren van regenwater. We bieden dan ook een standaardassortiment van kleuren en afmetingen, maar maatwerkuitvoeringen zijn ook leverbaar.

Onze lichtgewicht glasvezelversterkte kunststof deksels en frames, zorgen voor het afsluiten van bezinkputten, pompputten, betonnen putten, WKO, leidingen en andere specifieke toepassingen. De deksels zijn, door de samenstelling van composiet met een kern van glasvezel, ontzettend sterk. Toch zijn ze zo licht, dat 1 persoon de deksel kan openen. Wat bij deksels van andere fabrikanten vaak een probleem is, is dat ze niet geschikt zijn voor zware belasting. Als u kiest voor de deksels van TSE dan is dit geen probleem. Deze zijn vormvast en buigen niet door.

Dompelpompsystemen

Bij TSE kunt u ook terecht voor dompelpompsystemen. Dit zijn complete systemen die bestaan uit een dompelpomp, een pompput en alle nodige accessoires. De dompelpomp wordt in de pompput geplaatst en is ontworpen om de vloeistof te verpompen.

Voordelen van pompputten

Een pompput heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorgen ze voor een effici├źnte en effectieve manier van het verpompen van vloeistoffen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en vereisen weinig onderhoud. Daarnaast zijn ze ook milieuvriendelijk, omdat ze voorkomen dat vloeistoffen in de omgeving terechtkomen.

TSE is uw partner

Als distributeur van hoogwaardige deksels voor pompputten en dompelpompsystemen is TSE uw partner in het verpompen van vloeistoffen. Onze innovatieve producten en slimme maatwerkoplossingen maken het werk van installateurs makkelijker en lichter. Bovendien blijven onderhoud en reparatie tot een minimum beperkt dankzij onze geavanceerde monitoring. Bij TSE vindt u altijd de juiste deksel voor uw pompput en/of dompelpomp voor uw toepassing.

Meer weten over wat TSE voor u kan betekenen? Neem contact op via 035 – 525 69 76 of stuur een e-mail naar info@tseonline.nl.