Project

Herstelwerkzaamheden lekdetectie

Shell tankstation A15

Ongeluk

Afgelopen voorjaar werden we opgeschrikt door een ongeluk bij een Shell tankstation aan de A15. Een truck kwam tegen een andere truck tot stilstand nadat hij een deel van het station aanreed.

In opdracht van onze klant Hamer hebben wij na het afrijden van de vulkist en lekdetectie-systemen mogen assisteren bij de herstelwerkzaamheden.

Meer over lekdetectie?

 

 

*Bron foto: Transport Online

Lekdetectiesysteem

Het lekdetectiesysteem en de vulkist die beschadigd zijn geraakt tijdens het ongeval waren enige tijd geleden geplaatst en in bedrijf gesteld toen het in april 2021 mis ging. Om het Shell station op een drukke locatie aan de A15 zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen hebben wij, samen met Hamer de herstelwerkzaamheden met spoed uit kunnen voeren.

Het complete lekdetectiesysteem voor is opnieuw ingebouwd in een nieuwe buitenkast, gecontroleerd en getest op dichtheid en weer inbedrijf gesteld. Dit alles uiteraard conform de geldende BRL’s.

 

Snel schakelen

Om te voorkomen dat wij in situaties zoals deze met lege handen staan kiezen wij er voor om van onze gangbare artikelen altijd een goede basisvoorraad te hebben.

Zo zorgen we er voor dat we samen met onze klanten snel kunnen schakelen wanneer een tankstation om welke reden dan ook buiten bedrijf is gesteld.

Meet weten? Ik denk graag mee!

Neem contact met mij op