Project

Leidingwerk tankstation

Total Enschede - De Boulevard

Revisie

Onlangs werd bij een tankstation in he Twentse Enschede het bestaande stalen leidingsysteem vervangen door Smartflex HDPE brandstofleiding.

Smartflex is dé oplossing voor de distributie van brandstof van de tank naar de pomp. Het heeft een levensduur van meer dan 30 jaar en in tegenstelling tot traditionele stalen installaties corrodeert het niet.

 

Meer over Smartflex

Gemak en veiligheid

Nu het leidingwerk volledig vervangen is door het hoogwaardige kunststof (HDPE) leidingwerk neemt de levensduur van het hele tracé aanzienlijk toe. Zo zorgen we er samen voor dat dit station, wat het leidingwerk betreft, de komende 30 jaar niet meer open gegraven hoeft te worden.

Wat maakt het nou eigenlijk interessant is om van staal over te stappen op kunststof?

  • 30 jaar product garantie
  • Eenvoudig en snel te installeren
  • Geautomatiseerd barcode systeem documenteert iedere gemaakt las
  • Veilig werken

Meer voor tankstations

Ook goed om te weten.. Eventueel dubbelwandig leidingwerk kan eenvoudig worden gecontroleerd met een lekdetectiesysteem dat meer veiligheid en gemoedsrust biedt. Ook in het leveren van lekdetectie systemen hebben wij inmiddels tietallen jaren ervaring opgedaan die we graag met u delen!

Meer over het reviseren of het verder optimaliseren van de veiligheid en het werkgemak bij uw tankstation(s)? Laat het ons weten! Wij denken graag even mee.

Neem contact op