Project

Vervangen leidingwerk

Esso tankstation

Werkzaamheden installateur

Afgelopen week keek ik mee bij een mooi project van Voets Installaties B.V. bij een Esso Express station in Goor. Daar werken ze momenteel hard aan het vervangen van het afgekeurde PE beklede stalen leidingwerk.

Binnenkort is ook dit tankstation nagenoeg voorzien van het hoogwaardige HDPE Smartflex leidingwerk.

 

Wat is Smartflex precies?

Complete infra

Het moment dat alles open ligt is voor mij vaak het mooiste moment op om locatie te zijn. Inmiddels liggen de meeste leidingen in de grond en is goed te zien hoe het tracé gaat lopen. De laatste stap is het aansluiten van de zuigleidingen op de pomp. Nog even het het tankstation is de komende 30 jaar weer klaar voor gebruik!

 

Eindresultaat

Nu al het leidingwerk op zijn plek ligt zit het ‘echte’ werk er op. Nu kan de minstens zo belangrijke afronding beginnen met als doel dat er over een aantal dagen niets meer te zien is van alle werkzaamheden. Martijn ging langs op locatie om met eigen ogen te zien hoe strak het tankstation er weer bij ligt. En natuurlijk moest ook de flow even getest worden!

Revisie tankstation

Ook het leidingwerk van een tankstation reviseren? Daar denk ik graag in mee!
Neem contact met me op en samen kijken we naar de meest optimale oplossing.

Naast een breed pakket aan leidingen en fitwerk voorzien we ook in o.a. tankbewaking, composiet afdekkingen (deksels en frames), veilige filter systemen en nog veel meer!
Benieuwd? Let’s connect!

 

Neem contact op