Putkoppen: kies voor lichtgewicht en oersterk!

Ontdek de duurzame en betrouwbare putkoppen van TSE

Heeft u een nieuwe putkop nodig? TSE levert lichtgewicht glasvezel-versterkte kunststof deksels en frames voor het afsluiten van betonnen putten, WKO, leidingen en andere specifieke toepassingen. De putkoppen zijn ontworpen om betrouwbare en duurzame afdekkingen te bieden voor verschillende soorten putten. Het gebruik van gegoten composiet met een kern van glasvezel zorgt ervoor dat onze putkoppen oersterk zijn en toch licht genoeg om gemakkelijk te openen door één persoon.

De voordelen van putkoppen van TSE

De putkoppen van TSE hebben verschillende voordelen ten opzichte van traditionele putdeksels. Ten eerste zijn ze lichtgewicht, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn. Dit is vooral handig bij het openen en sluiten van putten die regelmatig geïnspecteerd moeten worden. Ten tweede zijn ze duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze een langere levensduur hebben dan traditionele putdeksels. Tot slot zijn de deksels vormvast en buigen niet door bij zware belasting, zoals bij veel andere fabrikanten wel het geval is.

Op maat gemaakte putkoppen

Naast het standaardassortiment kleuren en afmetingen, biedt TSE ook op maat gemaakte putkoppen aan. Dit maakt de putkoppen geschikt voor een oneindig aantal toepassingen en biedt installateurs de flexibiliteit om oplossingen op maat te bieden voor specifieke klanten.

Verschillende verkeersklassen

De ronde composiet putdeksels van TSE hebben een glasfiber frame en zijn standaard verkeersklasse C250 of D400. Andere verkeersklassen zijn ook mogelijk, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant. Op verzoek kunnen de frames ook worden voorzien van een gelamineerde fundatieplaat, waardoor het frame op het beton kan worden gemonteerd in plaats van erin te worden gestort.

De innovatieve oplossingen van TSE

TSE is al sinds 1999 actief en biedt innovatieve oplossingen in leidingen, deksels, schachten en meetapparatuur. Als distributeur van Fibrelite biedt TSE voor nagenoeg elke markt en toepassing wel een geschikte putkop of luik aan. Het bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe en slimmere mogelijkheden voor opslag en distributie van vloeistoffen en biedt hoogwaardige producten en geavanceerde monitoring om onderhoud en reparatie tot een minimum te beperken.

Neem contact op

De putkoppen van TSE zijn een betrouwbare en duurzame oplossing voor verschillende soorten putten. Het gebruik van lichtgewicht, maar oersterk glasvezel-versterkte kunststof maakt ze gemakkelijk te hanteren en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Met maatwerkopties en verschillende verkeersklassen biedt TSE installateurs de flexibiliteit om oplossingen op maat te bieden voor specifieke klanten. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact op door een e-mail te sturen naar info@tseonline.nl of te bellen naar: 035 – 525 69 76.