Deksel voor een rioolput nodig? Kies voor de deksels van TSE

Bescherm de riolering met TSE's betrouwbare deksels en frames voor rioolputten

Rioolputten zijn belangrijke elementen in ons rioleringssysteem. Ze zorgen ervoor dat het afvalwater veilig wordt afgevoerd en voorkomen verstoppingen. Het is dan ook van groot belang dat een rioolput goed wordt afgesloten met stevige en betrouwbare deksels. TSE is een bedrijf dat zich hierin heeft gespecialiseerd en biedt lichtgewicht glasvezel-versterkte kunststof deksels en frames aan voor het afsluiten van betonnen putten, WKO en leidingen.

Een oersterk en lichtgewicht deksel voor een rioolput

TSE maakt gebruik van gegoten composiet met een kern van glasvezel voor het produceren van deksels en frames. Dit maakt de deksels oersterk en toch licht genoeg om door één persoon te openen. Daarnaast zijn de putdeksels ergonomisch ontworpen en zijn ze, naast het standaardassortiment kleuren en afmetingen, ook in maatwerkuitvoeringen leverbaar. Dit maakt de deksels geschikt voor een oneindig aantal toepassingen. Doordat de deksels vormvast zijn, buigen ze niet door bij zware belasting.

Breed assortiment

Als distributeur van Fibrelite biedt TSE voor nagenoeg elke markt en toepassing wel een geschikt putdeksel of luik aan. De ronde composiet deksels hebben een glasfiber frame en zijn standaard verkeersklasse C250 of D400. Andere verkeersklasses behoren ook tot de mogelijkheden. Op verzoek kunnen wij de frames voorzien van een gelamineerde fundatieplaat, zodat deze niet in het beton hoeft te worden gestort, maar dat het frame op het beton kan worden gemonteerd.

Slimme oplossingen voor opslag en distributie

TSE levert niet alleen lichtgewicht glasvezel-versterkte kunststof deksel en frame voor een rioolput, maar ook producten en apparatuur voor opslag en distributie van brandstoffen, chemicaliën en water. Sinds 1999 biedt TSE vernieuwende oplossingen in leidingen, deksels, schachten en meetapparatuur. We zijn als bedrijf altijd op zoek naar nieuwe, slimmere mogelijkheden voor opslag en distributie van vloeistoffen. De innovatieve producten en slimme maatwerkoplossingen maken het werk van installateurs makkelijker en lichter. En dankzij de hoogwaardige producten en geavanceerde monitoring blijven onderhoud en reparatie tot een minimum beperkt.

Meer weten?

Door te kiezen voor de lichtgewicht glasvezel-versterkte kunststof deksels en frames van TSE, kan men erop vertrouwen dat de putten goed zijn afgesloten. Dit vermindert niet alleen de kans op verstoppingen en overstromingen, maar ook de kosten voor onderhoud en reparatie. Wilt u meer weten over onze producten? Onze experts staan altijd klaar om advies en ondersteuning te bieden. Stuur een e-mail naar info@tseonline.nl of bel ons op 035 – 525 69 76.