Nieuws

Vernieuwd: 3″ rotatieschraper

Nu beschikbaar bij TSE

Volledig vernieuwd

Naast advies, verkoop en engineering van projecten is een deel van onze organisatie continu bezig met innovatie. Het technisch (door) ontwikkelen van producten die ervoor zorgen dat er nog veiliger, sneller en vaak economisch voordeliger gewerkt kan worden.
Om het schrapen van 3″ SMARTLEX® leidingen nog gemakkelijker te maken is onze laatste innovatie de volledig vernieuwde 3″ rotatieschraper.

 

Beter resultaat

Dankzij het doorvoeren van een aantal technische verbeteringen wordt het schrapen van SMARTLEX® leidingen nu nog eenvoudiger en belangrijker nog: het oppervlak wordt gelijkmatiger geschraapt wat resulteert in een optimale lasverbinding. De schraper is voorzien van centreerring om het ‘happen’ te voorkomen. Daarnaast is de pin die in de boormachine gaat in zeskant gefreesd voor betere grip.

 

Handmatig én automatisch

Dankzij de zeskant pin is de rotatieschraper eenvoudig op een boormachine te plaatsen wat zorgt voor het snelste resultaat. Daarnaast is de schraper ook handmatig goed te bedienen middels de handvatten. De handvatten bestaan uit pinnen die eenvoudig middels schroefdraad worden bevestigd.