Deksels voor vloerputten van TSE

Efficiënte oplossingen voor vloerputten: TSE's innovatieve deksels en frames

TSE is al meer dan twee decennia een vertrouwde naam in de wereld van opslag en distributie van vloeistoffen. Naast innovatieve oplossingen voor leidingen, schachten en meetapparatuur, biedt TSE ook lichtgewicht glasvezel-versterkte kunststof deksels en frames voor vloerputten en andere toepassingen. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van deze deksels en waarom ze geschikt zijn voor een oneindig aantal toepassingen, en speciaal de vloerputten.

Oersterk en lichtgewicht voor uw vloerputten

De deksels van TSE zijn gemaakt van gegoten composiet met een kern van glasvezel. Dit maakt ze oersterk en toch licht genoeg om door één persoon te openen. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt voor vloerputten, maar ook voor bijvoorbeeld WKO-systemen en leidingen. Bovendien zijn de deksels ergonomisch ontworpen, wat zorgt voor extra gebruiksgemak, en zijn ze vormvast. De deksels buigen dan ook niet door bij zware belasting, wat bij veel andere fabrikanten wel het geval is.

Standaard en op maat gemaakt

TSE biedt een standaardassortiment kleuren en afmetingen, maar levert de deksels ook op maat. Dit maakt ze geschikt voor een oneindig aantal toepassingen. Doordat de deksels lichtgewicht zijn, zijn ze ook eenvoudig te vervangen en te onderhouden.

Verkeersklassen en fundatieplaten

De composiet deksels hebben een glasfiber frame en zijn standaard verkeersklasse C250 of D400. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor verschillende belastingsklassen. Andere verkeersklasses zijn ook mogelijk op aanvraag. Daarnaast kunnen de frames worden voorzien van een gelamineerde fundatieplaat, zodat deze niet in het beton hoeft te worden gestort. Het frame kan dan op het beton worden gemonteerd, wat zorgt voor extra flexibiliteit en gebruiksgemak.

Geschikt voor elke markt en toepassing

TSE is distributeur van Fibrelite, waardoor ze voor nagenoeg elke markt en toepassing wel een geschikt put deksel of luik kunnen aanbieden. Door de combinatie van innovatieve producten en slimme maatwerkoplossingen maken ze het werk van installateurs makkelijker en lichter. Bovendien zorgen hoogwaardige producten en geavanceerde monitoring ervoor dat onderhoud en reparatie tot een minimum beperkt blijven.

Meer weten over deksels voor uw vloerput?

De lichtgewicht glasvezel-versterkte kunststof deksels en frames van TSE zijn oersterk en geschikt voor een oneindig aantal toepassingen, waaronder vloerputten. Doordat ze op maat gemaakt kunnen worden en voorzien kunnen worden van fundatieplaten, zijn ze flexibel en eenvoudig te gebruiken. Als distributeur van Fibrelite biedt TSE voor nagenoeg elke markt en toepassing wel een geschikt put deksel of luik aan. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? De experts van TSE helpen u graag verder. Neem contact op door een e-mail te sturen naar info@tseonline.nl of bel naar 035 – 525 69 76.