Vetputten: kies voor lichtgewicht glasvezel-versterkte kunststof deksels en frames van TSE

Bescherm uw vetputten met de deksels en frames van TSE

Vetputten zijn onmisbaar in elk pand waar voedsel wordt bereid en geserveerd. Ze zijn ontworpen om de vetten en oliën op te vangen die vrijkomen tijdens het kookproces, voordat deze in het riool terechtkomen en daar verstoppingen veroorzaken. Om te voorkomen dat de vetput overloopt en ernstige schade aan de omgeving veroorzaakt, is het belangrijk om regelmatig de vetputten te inspecteren en te onderhouden.

TSE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van innovatieve producten en slimme maatwerkoplossingen voor opslag en distributie van vloeistoffen, waaronder deksels en frames voor het afsluiten van vetputten, WKO, leidingen en andere specifieke toepassingen. In dit artikel richten we ons op de lichtgewicht glasvezel-versterkte kunststof deksels en frames van TSE voor vetputten.

Lichtgewicht en oersterk

De deksels en frames van TSE zijn gemaakt van een gegoten composiet met een kern van glasvezel, waardoor ze oersterk zijn en toch licht genoeg zijn om door één persoon te openen. Dit maakt de deksels ergonomisch en gebruiksvriendelijk. De deksels van TSE zijn vormvast en buigen niet door. Dit betekent dat zelfs zware belasting geen probleem is; dit is bij veel andere fabrikanten wel het geval. Naast het standaardassortiment kleuren en afmetingen zijn de deksels ook in maatwerkuitvoeringen leverbaar, waardoor ze geschikt zijn voor een oneindig aantal toepassingen.

Geschikt voor elke markt en toepassing

TSE is distributeur van Fibrelite en biedt daardoor voor nagenoeg elke markt en toepassing wel een geschikt deksel of luik aan. De deksels van composiet hebben een glasfiber frame en zijn standaard verkeersklasse C250 of D400, maar andere verkeersklasses zijn ook mogelijk. Op verzoek kunnen de frames voorzien worden van een gelamineerde fundatieplaat, zodat deze niet in het beton hoeft te worden gestort, maar op het beton gemonteerd kan worden.

Inspectieputten

Naast de deksel voor een vetput, kan TSE u ook helpen bij het plaatsen van inspectieput. De inspectieput wordt dan zo geplaatst dat u veilig bij uw vet put kunt komen. U kunt de tankschacht gebruiken voor het inspecteren en onderhouden van ondergrondse tanks. De tankschachten zijn leverbaar in verschillende afmetingen en materialen en kunnen op maat gemaakt worden voor specifieke toepassingen.

Hoogwaardige producten en geavanceerde monitoring

Dankzij de hoogwaardige producten van TSE en de geavanceerde monitoring blijven onderhoud en reparatie tot een minimum beperkt. TSE is altijd op zoek naar nieuwe, slimmere mogelijkheden voor opslag en distributie van vloeistoffen en blijft daarom innovatieve producten en oplossingen ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Neem contact op met TSE voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw specifieke toepassing. Onze experts staan klaar om u advies te geven. Stuur een e-mail naar info@tseonline.nl of bel ons op 035 – 525 69 76.